PVC Ograde

Najbolji način da ulepšate svoj dom, PVC ograda je izuzetno laka za montiranje i za razliku od drveta i metala ne zahteva ulaganje u odrzavanje.

Za Vaš dom

Plastična ograda je proizvod napravljen od tvrdog PVC-a koji se koristi u proizvodnji PVC stolarije. Ova ograda je otporna na štetno dejstvo sunčevih ( UV ) zraka te stoga neće podleći negativnom uticaju vremenskih prilika. Za razliku od drugih materijala poput gvoždja ili drveta koji trule i razgradjuju se, ova ograda se neće uvijati ili pucati već ostaje postojana bez dodatnog farbanja i održavanja što je čini i daleko isplativijom investicijom posebno ako uzmemo u razmatranje podatak da je zivotni vek ograde procenjen na pedeset godina.

Kvalitet & Izrada

PVC ograda je izradjena u punoj boji što znači da potencijalne ogrebotine i manja oštećenja neće biti lako vidljiva i povrh svega prethodno navedenog ova ograda u sebi nema nikakve toksične tj štetne materije i ima 100% reciklažnu vrednost što znači da i nakon pedeset godina upotrebe ograda može biti reciklirana čime čuvamo prirodu i okolinu za naša buduća pokolenja.

Pogledajte kratak video o montiranju ograde

Galerija

Ovde mozete videti dimenzije nase ograde kao i kako to izleda kada se ograda montira i postavi.